Vår portfolio

Digital skylt
Digital skylt

Digital turistinformation genom touchskärm anpassad för nordiskt klimat. Interaktivitet skapad genom enkelt grafiskt gränssnitt där användare interagerar på plats. Skyltskåp klassat för Svenska förhållande och med en skylt som uppdateras centralt ger en flexibel skylt med uppseendeväckande innehåll som anpassas efter plats, målgrupp och årstid. Alltid aktuellt innehåll. Skyltlösning anpassas efter behov, kund och placering. […]

Skyltar

stripad bil
Fordonsdekor

Enkel och effektfull foliering av företagsbil, i detta fall Öresundskraft. Vi designar och anpassar dekor till din bil och ditt varumärke.  Kostnadseffektiv marknadsföring.

Fordonsdekor

Profilskylt lysande
Ljusskylt, Kemira

Lysande profilbokstäver vid entrén till Kemira. Effektfull marknadsföring och skyltning av företaget.

Skyltar

Glasskylt
Glasskylt, restaurering

En gammal historisk skylt hade gått sönder i en renovering. Vi på 1aB DeSign fick i uppdrag av glasmästaren på Glaspunkten att återskapa denna skylt i all dess prakt. Gamla skärvor av originalglaset, historiska foto och en hel del efterforskning gjorde det möjligt att med ny teknik återskapa och restaurera skylten. Flera lager av olika […]

Skyltar

Mässmonter 1aBDeSign
Mässmonter, specialbyggd

Modulbyggd specialmonter till Nordic Waterproofing och Mataki. Väggar, tak, disk och hyllsystem i lättviktsmaterial. Rinnande vatten över kunds olika tätskikt och integrerade skärmar ger en levande monter och skapar intresse. Lättbyggd och flyttbar med effektfull och tydlig kommunikation.

Mässor

Battenburg, reflex
Battenburg, reflex

Högreflekterande folie för arbetsfordon ger en säkrare arbetsmiljö. Vi anpassar dekoren efter varje enskilt fordon och behov.

Fordonsdekor

Navigera i 3D
Visualiseringsbord för 3D-grafik

Nu kan du enkelt visa 3D-grafik för den breda massan. Låt kunden själv gå runt i 3D modellen men hjälp av kameran och titta i olika vinklar och navigera i olika vyer. Med en befintlig modell från Sketchup, Navisworks eller motsvarande och vårt visuliseringsbord kan du nu på ett enkelt sätt få kunden att själv […]

3D, Mässor

Digital tryckt tapet
Digitaltryckt tapet

Digitaltryckt tapet designad av Superlab och Niklas Madsen i samarbete med Henke Larsson för Jonsters Charity. Donerad till barnavdelningen på Helsingborgs Lasarett. Tapeten klarar alla förekommande rengöringsmedel inom offentlig verksamhet tack vare vår tryckmetod. Vi trycker önskat motiv i valfritt format, levereras i våder för enkelt montage.

Digitaltryck

Skyltpylon
Fristående skyltpylon Stattena centrum.

När Wihlborgs fastigheter renoverade upp Stattena centrum i Helsingborg levererade vi kompletterande skyltar till området. Den befintliga skylten från 80-talet ritades av och nya tillverkades med modern teknik. Vi var delaktiga i hela kedjan från design, projektering till produktion och montering.

Skyltar

Extruderad frigifoam
Frigolitskylt till Sembo

Extruderad logotyp i frigolit eller frigifoam. Effektfullt och kostnadseffektivt sätt att få upp er logotyp stort på väggen till exempel i receptionen. Här syns skylt hos Sembo.

Skyltar

Flagga fasad
Logo och flagga till Fabform

När Fabform öppnade fick vi äran att skapa den grafiska profilen och dess logotyp. Vi har levererat allt till butiken, skyltar, fönsterdekor, skyltar i butiken och inte minst en tydlig flagga till fasaden.

Flaggor

3Drendering
Clever 3D rendering

För att visualisera hur olika dekormöjligheter kan se ut och skapa marknadsmaterial utan att behöva fotografera hjälpte vi Clever med 3D bilder. Grundinformationen tillhandahölls av tillverkaren av laddaren ABB, vi kombinerade de med laddhandtag och sladdar. Modellen fick material och textur, rätt ljussättning och dekor lades på varefter vi renderade upp ett antal vyer och modeller. […]

3D

dekor till fönster
Uppskyltning av vårdcentraler i södra Sverige

Att vid nyetablering och renovering av Capio Cityklinikens vårdcentraler tillgodose hela skyltbehovet inom- och utomhus. Genomgång och projektering på plats, lämnande av förslag på lösning, original och layout och delskapande av grafisk profil, implementering, bygglovshantering, produktion och montering.

Skyltar, Tillgänglighetsanpassning

profilbokstäver
Räddningstjänsten omprofilering

Vid omorganisationen och namnbytet av Räddningstjänsten i Nordvästra Skåne fick vi uppdraget för omprofilering för skyltar och fordon.Vi ersätte samtliga logotyper på fastigheter och fordon i Nordvästra Skåne. I samråd med kund togs skyltlösningar fram för samtliga stationer inom organisationen. Design, tillverkning, projektledning samt montering genomfördes. Fordonsdekor byttes på alla personbilar i vår egna bilhall.  

Fordonsdekor, Skyltar

Bildekor
Jonsters Charity bildekor

Som stolt mediapartner till den ideella stiftelsen Jonsters Charity ömmar vi särskilt för barn och unga i vår region. Vi stöttar med grafisk produktion och hjälper dem att synas i olika sammanhang. 2014 genomfördes Jonsters Charity Challenge från Egersund vid norska kusten till Helsingborgs lasarett, en sträcka på nästan 100mil. Syftet var att samla in pengar […]

Fordonsdekor, Mässor

Search1aB DeSign
Share:
Profiles:
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website. Update my browser now